Hee, wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten! Wij zijn Cindy en Lotte, twee vriendinnen die elkaar al jaren kennen. We hebben het altijd enorm naar ons zin met elkaar, kunnen heerlijk giechelen tot onze buik er pijn van doet, maar zijn ook niet bang om de diepte in te gaan.

Zo hebben we regelmatig mooie gesprekken over onze dromen en persoonlijke ontwikkeling en groei. Een van deze dromen is het starten van een eigen onderneming en zo geschiede. Naast onze eigen bedrijven (Mindful met Lot & Zen met Cin) besloten we samen een bedrijf te starten. Made of Stars, een magische webshop met producten om van te houden!

Over Cindy

Ik ben Cindy, 30 jaar en voor jaren droom ik al van mijn eigen onderneming. Ik wilde een baan voor mijzelf creëren waar mijn gevoel weer tot mijn hart spreekt. Het is namelijk zo belangrijk om plezier te hebben in wat je doet! Na een wat turbulente periode en een burn-out weet ik dat maar al te goed.

Flash forward, je raadt het al, deze zomer heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Het gevoel om yoga, krachttraining en ontspanning tot een hoger niveau te brengen was zo sterk dat ik mijn bedrijf Zen met Cin startte, waarmee ik vanaf volgend jaar lessen zal gaan aanbieden. & toen ontstond het tweede idee samen met Lotte, een webshop met alle producten waar we zelf al enorm van houden en van kunnen genieten!

Wij hopen dat onze mooie producten voor een stukje extra ontspanning en rust kunnen zorgen. Dat ze jou ondersteunen in het hier en nu, waar alles al is.

Over Lotte

Hee, ik ben Lotte, 27 jaar en ik ben Personal Reset Coach. Ongeveer twee jaar geleden ben ik mijn bedrijf Mindful met Lot gestart om een veilige haven te kunnen bieden aan anderen. Iets wat ik zelf zo heb gemist toen ik jong was. Terug naar je kern. Naar wie je diep van binnen bent. Dat is wat ik jou gun.

Onze magische webshop is hier een mooie aanvulling van. Ik kan zelf enorm blij en gelukkig worden van mooie items in mijn huis, van leuke hoekjes creëren en op zoek gaan naar pareltjes. & dat doe ik bij deze dus ook graag voor jou samen met Cin!

Met Made of Stars hopen wij een stukje liefde en magie met jou te mogen delen. Een ding wat wij zeker weten: Het begint allemaal met houden van jezelf. Want als je van jezelf houdt, kun je liefde delen met iedereen. Het begint allemaal bij jou. Heb jezelf lief!